Over ons

Zorgvacatureboard.nl helpt organisaties op verschillende manieren om te werken aan haar zicht- en vindbaarheid. Denk daarbij o.a. aan het vergroten van het werkgeversmerk of het promoten van een vacature of (recruitment) evenement. Zo helpt Zorgvacatureboard.nl naast de inzet van haar website en daaraan verbonden kanalen organisaties bijvoorbeeld bij het inrichten van Social Media Campagnes, Zoekmachine-marketing (bijv. Adwords) en het meedenken bij en toespitsen van vacatureteksten op de specifieke doelgroep. Met meer dan 15 jaar recruitment ervaring, weet Zorgvacatureboard.nl als geen ander hoe belangrijk exposure en vindbaarheid is bij het vinden van passend en geschikt personeel. Met veel waardering en passie voor de zorgbranche, weet Zorgvacatureboard.nl hoe zij deze specifieke doelgroep kan bereiken.

Over ons | Zorg vacatureboard

Vind jouw droombaan op Zorgvacatureboard.nl!

Wij zijn gespecialiseerd in vacatures in de zorg branche. Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Kijk dan snel bij onze vacatures voor het complete vacature aanbod en bij bedrijven om meer te weten te komen over onze klanten en welke vacatures zij momenteel open hebben staan.

Zoek vacatures

Zoek bedrijven

Blog

9 maart, 2019

Jouw CV niet sprankelend genoeg? Zet je hobby erop: Zo val je op!

De tijd dat werk en privé gescheiden waren lijkt langzaam te verdwijnen. Sterker nog: wie beiden weet te combineren, kan daarmee z’n voordeel doen.

Lees verder

5 maart, 2019

Inspectie zet zorggroep Alliade onder verscherpt toezicht, topman stapt op

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd doet aangifte tegen de Friese zorggroep Alliade. Volgens de inspectie is er geld uitgekeerd terwijl dat niet was toegestaan.

Lees verder

4 februari, 2019

Antonius Ziekenhuis Sneek onderzoekt slechte werksfeer op polikliniek

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek laat de oorzaak van problemen bij de polikliniek reumatologie onafhankelijk onderzoeken.

Lees verder