Op zoek naar personeel in de zorg?

Goed personeel in de zorg is anno 2019 nog steeds schaars en dit zal de komende jaren zo blijven. Met de vergrijzing in zicht, is het belangrijk nu actie te ondernemen. Ook recruitmentbureaus hebben hier last van en vissen in dezelfde vijver. Het is daarom belangrijk om als organisatie makkelijk vindbaar en nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dit helpt u in het besparen van (recruitment) kosten en zorgt ervoor dat u meer aanwas van sollicitanten creëert. Daarmee vergroot u de kans om uw vacatures snel en vakkundig in te vullen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen om uw organisatie beter op de kaart te zetten bij werkzoekenden in de Zorg?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Voor werkgevers | Zorg Vacatureboard

Over ons

Zorgvacatureboard.nl helpt organisaties op verschillende manieren om te werken aan haar zicht- en vindbaarheid. Denk daarbij o.a. aan het vergroten van het werkgeversmerk of het promoten van een vacature of (recruitment) evenement. Zo helpt Zorgvacatureboard.nl naast de inzet van haar website en daaraan verbonden kanalen organisaties bijvoorbeeld bij het inrichten van Social Media Campagnes, Zoekmachine-marketing (bijv. Adwords) en het meedenken bij en toespitsen van vacatureteksten op de specifieke doelgroep. Met meer dan 15 jaar recruitment ervaring, weet Zorgvacatureboard.nl als geen ander hoe belangrijk exposure en vindbaarheid is bij het vinden van passend en geschikt personeel. Met veel waardering en passie voor de zorgbranche, weet Zorgvacatureboard.nl hoe zij deze specifieke doelgroep kan bereiken.

Over ons | Zorg vacatureboard

De voordelen

  • Ruime ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en met de zorgsector en hierdoor de kennis dat zorgen voor een gerichte benadering van uw specifieke doelgroep ervoor zorgt dat u minder tijd en energie kwijt bent aan de voorkant van uw Recruitment proces
  • Optimale zichtbaarheid en unieke samenwerkingen (maatwerk)
  • Optimale vindbaarheid (o.a. door Google Search en specifieke content) en service
  • Werken aan werkgeversmerk en betere employer branding
  • Mogelijkheid om vacatures en andere content te verspreiden onder uw doelgroep middels direct mailing
  • Verschillende abonnementsvormen, altijd een die past bij uw specifieke behoefte
De voordelen | Zorg vacatureboard

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen om uw organisatie beter op de kaart te zetten bij werkzoekenden in de Zorg? Neem vandaag nog contact met ons op!